neljapäev, juuni 28, 2007

Härra Savisaar, nagu tõsiselt - mismõttes?

Hea oleks teada, kuhu see Tallinn siis ikkagi liigub? Linn, mis püüab endale saavutada inimsõbraliku elukeskkonna mainet, keelab ühtäkki ära maratoni? Mismõttes ei ole turvaline? Kellele? Nagu tõsiselt - mismõttes?

Aga tehke turvaliseks. Aidake kaasa, ärge keelake.
Kolm esimest maratoni, mis mulle meenuvad on seotud linna nimega - Stockholm, Berliin ja New York. Linn võiks ürituset pigem kasu lõigata ja ennast seeläbi reklaamida. Linnapea võiks minna starti andma sama innukalt kui alles mõned päevad tagasi kolmikutega pilti tehti. Nagu tõsiselt - mismõttes?

Olid ju alles need rahutused, mille läbi ühtäkki tekkis suur hulk abipolitseinike. Rakendatagu neid. See, et nad ei saa oma esimeseks tööotsaks mitte pättide ohjeldamist vaid hoopis rahumeelsete jooksjate turvalisuse järgi valvamise on juba selle töö "võlu". Politseitöö teadupoolest pole vaid tagaajamine ja kummide vilistamine, palju tüütuid asju tuleb teha.

Maratonijooksjate maailmas (mis ei pruugigi nii väike olla) on igaljuhul Tallinn endale nüüd kõva maine teinud. Aitähh linnavalitsus.
Kuid siisk, nagu tõsiselt - mismõttes?

3 kommentaari:

Kell 11:48 AM, Anonymous Anonüümne ütles ...

Nagu tänaseks teada keelas Politsei ära mitte linn. Savisaare käest küsimine näitab Sinu teadmatust asjadest!

 
Kell 12:16 PM, Blogger Liina ütles ...

Lugupeetud anonüümne kommenteerija.

http://www.tallinnmarathon.ee/?lang=est&set=1 - esiuudis ei jäta erilist tõlgendamisvõimalust.

http://www.epl.ee/sport/391315 - ka see eriti mitte.

Jah, politsei esitab turvanõuded, aga linnavalitsus noogutab kaasa, mitte ei paku lahendusi. Linna mainele ei ole sellised keelamised kasuks. Mitte paha pärast, aga kas politseijuhid ei ole mitte seotud tolle K-tähega? Pudru-ja-kapsad - vassimine jätkub.

Kui politsei keelab, siis küsiksin sedaenam - abipolitseinikud?

 
Kell 1:23 PM, Anonymous Anonüümne ütles ...

toon vele ühe lisapõhjuse- korraldaja. pmst oli nii (ärge võtke 100 protsenti tõena:), et linn (ehk politsei ja kommunaalamet) ütlesid jub aeelmine aasta, et järgmiseks aastaks olgu krt aiad jooksutrassi ja sõidutee vahel. korraldaja nagu näha ei suutnud / viitsind / osanud neid aedu välja imeda kuskilt. ja sellepärast imeb kogu üritus nüüd eksole. korraldaja koht ailmselt ilmateade ütleks et suht pilvine ja udune.
aga kahju jah, et linna nime esindav üritus jääb suhtlemise ja suhtumise pärast ära. mõtlemisainet mõlemale poolele (korraldaja ja linn) minu arust.
esko.

 

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht