neljapäev, mai 24, 2007

Ma olen ikkagi inglaste poolt

Eile joosti Ülemiste metsaribal Tallinna MV teateorienteerumises. Mercury C-koondise liikmed Merli, Liina ja Ave esinesid Mercury I võistkonnas. Eliitsportlased olid teises tiimis. Korravärk, kohe näha, kelle jalas on püksid :) Meie eesmärk oli mitte viimaseks jääda, see sai täidetud, sest kaks viimast tiimi tühistati :)
Saatsime oma musta hobuse Merli kohe esimesse vahetusse, saab kiirelt vaevast lahti :) Ja sai hakkama väga hästi, kõik oli täpselt nii nagu peab. Merlil oli küll plaan ennast Kirti järel jooksma panna, aga kuna Kirti ei jooksnudki avavahetust, siis läks see plaan vett vedama. Nöme!
Sain metsa uhkes üksinduses, eelmine sats oli turvalise 5-minuti kaugusel ja järgmine üsna kaugel eemal. Stardis ei saanud ma tükk aega aru, kus see kolmnurk siis on ja kus on esimene punkt. Jooksin maja nurga taha ja jäin seal vaatama, ei saa ju publiku ees end rumalaks
teha. Algus läks hästi, kuni 7 punktini - see väike sookene enne punkti tundus metsas kuidagi tunduvalt suurem, läksin sellest pisut segadusse ja käisin mingis vales punktis ka igaksjuhuks. Selgitasin välja, et polnudki minu punkt ja võtsin seejärel ka enda punni. Edasi oli jälle selline jooksmise vaev, pressi ainult nii nagu torust tuleb. Ainult, et see toru võiks võimsam olla. 13s punkt oli nii kaunilt vöpsikusse ära peidetud, et luusisin punkti läheduses edasi-tagasi, aga punkti üldse ei näinud. Löpuks suutsin ikkagi end läbi pöösaste suruda ja näe, seal ta oligi - punkt. Löpp jälle eimidagi keerulist. Viimasesse punni minnes sai veel oma tasakaalu proovida - see mul önnestuski. Korras. Tehtud! Kaotus Inksile 3 minutit, ei hullu. Joosta oli täitsa OK, aga oleks saanud ka mönevörra paremini.
Finišiliini kaotasin 2 sekundiga Merlile - see on muidugi häbiväärselt suur kaotus. Peab harjutama.
Kokkuvöttes sai Mercury esindussats 7nda koha, 9 võistkonna seas. Teine koosseis jäi napilt medalist ilma, st neljandad. Teadagi - neljas koht on nõme!
Tulemused

Aga selle õhtu sport oli ikkagi tegelikult jallgpall. Meistrite liiga finaal. Võistlustulle astusid Milan ja Liverpool. Võitjate üle kohut ei mõisteta ja ei tahaks kölada nagu Chelsea treener, aga parem võistkond kaotas. See selleks, see mäng tuleb lihtsalt unustada.
Juba 13 päeva pärast näen ise oma silmaga inglasi vutti mängimas. Selle aasta tähtsaim päev, järgmine on 13. oktoober!

Sildid: ,

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht