laupäev, mai 19, 2007

Ratta-O Saustinõmmel

Saustinõmmel peeti täna Tallinna MV rattaorienteerumises. Ega ma vist muidu polekski osalenud, aga kuna oma klubi korraldas, siis otsustasin ka ratta joonele lükata. Tagantjärgi võib öelda, et hea otsus. Ratta-O on ikka paganama lahe :) ....eriti kui tulemuseks antakse ka hõbemedal.

Teise punkti sain isegi parima etapiaja (Vaherile ärategemine on ikkagi kõva sõna, eksju). Aga otsustasin selle punkti puhul, et ei hakka ringi mööda teed söitma, vaid panen 50 meetrit otse läbi metsa. Tsipa võsane oli, aga vääris pingutust.
Ja sellele
panin kohe otsa piruka - päeva parim :) Punkti minnes jälgisin tee peal neid kraavikesi ja siis olin ühtäkki kindel, et mulle vajalik tee juba keeraski paremale - panin metsa. Vabandust küll, aga mai äss, see minu tee oli. Oli mingi suvaline rajakene, mida isegi kaardil ei olnud. See on see sellest, kui pole harjunud ratta-O kaardiga ning ei oska arvestada, kas rada on kaardile märgitud või ei. Kurb lugu igaljuhul, aga arvan, et ukerdasin mingi 6-8 minutit seal. Võtsin punkti koos minust 3-minutit hiljem startinuga. Edasine eesmärk oli vaid üks - ta'lt 3-minutiga eest ära sõita.
Viiendas punktis kohtasin endast 3-minutit varem startinud. Hea seegi.... eksju :P
Siis eriti rohkem muud polnudki, kui panin nii nagu torust tuli. 7->8 kandsin pisut ratast seljas, arvan, et tasus ära. 8->9 tegin suure ringiga paremalt mööda suuremaid teid, arvan, et ka see tasus end ära. Viimasest punktist finišisse oli puhas sõitmise lust :)

Kaotus võitjale on küll 20-minutit, aga ei hullu. Arvestades, et viga oli oma 7-8 minutit, siis polegi kõige kehvem tulemus. Olen rahul, et suutsin selle 3-minutilise vahe tagasi sõita. Meeldiv!

Peab veel proovima.

Tulemused

Sildid:

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht