kolmapäev, mai 09, 2007

Keppimine lisanditega :)

Võtsin täna oma seljakoti, jalga panin matkasaapad, kätte kepikõnni kepid ja läksin metsa. Nõmme-Mustamäe nõlv tundub selline köki-möki, aga mitu korda seda rünnates, osutub see üsnagi väljakutsuvaks. Vanakas on lahe, üles jõudes on kohe selline tunne, nagu oleks midagi teinud. Üks seltskond pidas samal ajal seal piknikut grillii ja õllega ning vaatas mind üsna võõrastavalt, aga tühja sellest, mul oli endagagi tegemist :)

Ma arvan, et ma teen seda veel.

Ainult üks paha asi tabab mind viimasel ajal liiga tihedalt, parema jala välisvõlv kisub krampi. Täpsemalt on selline krambieelne seisun (arvan, et midagi sellist tundis meie tippujuja Indrek Sei ühel olümpial, kus tal väidetavalt oli kambieelne seisund) - valus noh. Tahaks lahti saada. Kes aitab nõuga?
Pärast võid endale poest midagi head osta.

Sildid: ,

2 kommentaari:

Kell 9:52 AM, Anonymous Anonüümne ütles ...

Anatoomias võhikuna küsin, kas välisvõlv on labajalal? Kui jah, siis äkki on Sul väike ortopeediline probleem ja/või valed jalanõud? Lase endale teha näiteks jooksujalatsite test (tehakse näiteks kasvõi Hanspanga jooksu etappidel kolmapäeviti) ja kuula, mis Su parema jala kohta öeldakse...
Lihtsam variant, et vaata oma kingakontsi. Kui paremal jalal on kots tallatud välaj- või sissepoole, võib olla abi lihtsalt sellest, kui püüad selle jalaga teadlikult rohkem sisse- või väljapoole astuda.
Aga võibolla on ka juhuslik vaevus ja läheb niisama mööda :)

 
Kell 9:51 PM, Blogger Liina ütles ...

Jah labajalal.
Ja mul vist tõesti on ortopeediliselt midagi valesti seal all. Enamik spordijalatsid on piisavalt tugeva toetusega, aga need Garmont'i matkasaapad on vist ilma. Või siis mängib rolli ka eriti tugev tald, mis ei anna eriti järgi maastiku omapäradele (mis tegelikult on matkasaapa olemust arvestades õige).
Aga tänud tolle jooksujalatsi testi vihje eest, äkki proovin ära isegi.

 

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht