neljapäev, september 13, 2007

Firefoxiga on asi katki

..on eks? Ma ise tööl vaatan IE'ga, seega ma päris kindlalt ei tea, aga eile näitas kodus Firefoxiga seda lehte vaadates väga imelikku pilti. Ja ma ei oska seda korda teha. Paganamani, mulle nii ei meeldi.
Kes oskab aidata, siis kuulan (loen) huviga.

Eile oli (tugutooli)spordi päev.
Köigepealt naiste korvpall. Eesti - Portugal. Külalised vöitsid. Tobelugu, ertiti arvestades, et eestlased juhtisid vahepeal 10 punktiga.
Vaatasin mängu nii, et minu taga (ja körval) istus kamp mehi, kes ei hoidnud eriti tagasi oma ebasümpaatiat paari mängija suhtes. Päris humoorikas oli.

Aga jalgpall, Makedoonia - Eesti. Viik on muidugi tore ja puha, aga mäng küll midagi väga erilist ei olnud. Mängu alguses oli isegi nagu okei, aga mida löpupoole seda nukramaks see olukord läks.
Mismöttes eestlased ei viitsi ja ei taha olukordasid löpuni mängida? Lihtsalt antakse alla, vöitlusse ei minda. Käsitlematu. Et meie mehed ei suuda mängida nii lühikese ajaga kahte mängu järjest, väsivad? Pdav vabandus, neile makstakse palka selle töö eest - tehku seda korralikult.
Miks ei lööda väravale peale? Kõigil on hull tahtmine palliga, kas väravasse joosta vöi siis teha mingit imekombinatsiooni. Selles viimases pole meie omad just teab, mis tugevad.
Ja mismöttes lööb juba teist mängu järjest värava kaitsja. Väravaid peaks ikka ründajad lööma.

Üleüldse kuulub mu totaalne antipaatia Piirojale, aga au tuleb anda selles osas, et ta vähemalt vöitleb. Erinevalt kogu ülejäänud tiimist. Kuigi on ikka kurb, et mängu parimaks (kahel eelmisel mängul on valitud) valitakse mees, kes ei oma tehnikat vaid rabeleb nii nagu jaksab. Peaga oskab mängida küll ja klaariks oskab ka lüüa, aga jalaga sööta - ooo ei, see pole temale. Poiss jälle öhku täis - näe löin värava.

Mängu parim - Londak.

Sildid:

1 kommentaari:

Kell 11:58 AM, Anonymous Anonüümne ütles ...

Enda jaoks võib ju alati kasutada Firefoxi extentionit IE Tab, mis siis näitab IEga samasugust pilti Firefoxis.


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419


Lehekülje ümberkujundamine selliseks, et ta mõlemas browseris samasugust pilti näitaks on üks .... Enamasti tähendab see väga piiratuid võimalusi, kuid edu sulle kui tahtmist ja õnne on :0)

 

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht