kolmapäev, aprill 04, 2007

Balti jaam on kuldaväärt koht

Täna hommikused stiilipunktid kuuluvad "daamidele", kes hommikul kell 8:22 jõid Balti jaama trammipeatuses jogurtitopsist viina. Ahoi - kesknädal on kätte jõudnud ja kaugel see nädalavahetuski enam on. Kuigi arvan, et need "daamid" ei teadnud nädalapäevadest mittekõigevähematki.

Teise koha saab härra, keda kohtasin minuti võtta hiljem. Oli selline viisakas riietuses (noh teksad ja jope), 1,5 liitrine veepudel käes ja kõndis. Mis teeb temast teise koha omaniku on see, et ta oli vägagi pehme kõnnakuga. Ei tea kas ta läks tööle, arvates, et on juba kaine ja petab kõik ära või läks ta koju välja puhkama :)

Kolmanda koha saavad kõik need inimesed, kes tänase miinus kolmega olid välja tulnud rõivastuses nagu oleks õues ikka +9 kraadi.


Lisatud pealelõunal: nägin veel üht esikohameest. Ikka siin Balti jaama kandis. Kõndis (või vähemalt proovis seda teha) üks mees väga nõrgal sammul, ise töstis just (viigi)pükse üles ja proovis lukku kinni panna ning rihma kinnitada. Ega see kerge tegevus ei ole kui keha on vedel. Nipp seisneb selleski, et ta tegi seda köike kinnisilmi.

Maailm on imeline.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht