kolmapäev, august 08, 2007

Pole aega? Bussist saab.

Hommikul tööle tulles oli bussi nr 36 juhil kasutada kogu maailma aeg. Hoolimata sellest, et hommikuti kiirustavad inimesed tööle (või vähemalt mina küll kiirustan, sest ma ei tule kunagi piisavalt vara kodunt välja), oli sellel bussijuhil aega terve maailm. Selle asemel, et rohelise tule alt läbi söita, vöttis lugupeetud bussijuht hoo maha ja lasi tule meeldivalt kollaseks, roosaks ja seejärel punaseks. Kui möni inimene oli lähenemas ülekäigurajale, siis jäi buss juba aegsasti seisma - viisakus eelköige, eksju. Sõiduraja vahetuski käis selliselt, et lasti mööda köik autod, mis vähegi silmapiiril olid ning alles seejärel vahetati rida - ikka aegamööda.

Ei tea kas neil sealt TAK'is on tehtud hommikune bussigraafik selle järgi nagu oleks pidevalt ummikud teel. Suvel nimelt on ummikuid tunduvalt vähem kui sügisel-talvel-kevadel ja seega ilmselt oli bussijuht graafikust ees. Siiski, eelistaksin bussi, mis sõidab mitte uimerdab.

Seega kui aega pole, küsige TAK'ist :) Sealt saab.

2 kommentaari:

Kell 5:51 PM, Blogger kukupai ütles ...

Imelik, ma ka igapäevane nr.36 kasutaja, aga selle uimerdise otsa pole veel sattunud. Mul ikka sellised bussid olnud, mis ennast lausa jõuga ummikutest läbi pressivad.

 
Kell 10:49 PM, Blogger Mutt ütles ...

Tuttav bussijuht mulle... Kui veel Õikalt tööle käisin, siis sattusin ka paar korda selle bussijuhi otsa. See lasi ka tänavapostid üle tee, kõrvalteedel ootavatest autodest rääkimata. Ringtee ees ootas pikalt-pikalt, et kindel olla, et ka äsja kesklinnast sõitu alustanud autod jõuaksid ilusasti ringilt läbi sõita. Täielik surm oli.

 

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht